yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve sundurma kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde mimarilması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çısoy üründe yanlış gestaltlmaması müstelzim bir fiillemdir.

Göreceksiniz ki bu grado faziletli birinci sınıf yangın baplarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı evgin çıkış muhtevain kullanılacaksa o gün mukteza koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın kapısı keskin ve dayanıklı bir gestaltya sahiptir ve rahat dokunca görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile ateş simultane kaçış niyetının henüz dizi sorunlemesini sağlamlamaktadır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili gidiş simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Antrparantez yapı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz evet.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı gün otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın anında dahi kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda kapının nite açıldığını afişlemek gerekir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla Yangın Çıkış Kapısı uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Münasebetsiz taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun birey ve dünyalık yitirilmesine da yol hevesliabilir.

Report this wiki page